Vinsmagning ved Bo Jacobsen

Vinsmagning ved Bo Jacobsen

IMG_5835

”DANSKERNES MAD·ER DET ARGESTE LORT”
Hvis danskerne skal have livskvalitet igen, så skal vi igennem en revolution, siger kokken Bo Jacobsen.

I 23 år har danskerne kunnet spise moderne dansk mad på Restaurationen midt i København. Senere kom også Restaurationens Vinbar til – den hedder bare R – vinbar. Her kunne indehaveren Bo Jacobsen dyrke sin og hustruen Lisbeths passion for de gode vine.

Bo Jacobsen er en af landets mest vinkyndige kokke – en superskarp smager og en rigtig god matchmaker ud i mad og vin. Og det er faktisk lidt af et særsyn – forbløffende mange af tidens absolut største kokkeprofiler har meget lidt vinkendskab og – lader det til – vininteresse.

Planen for aftenen er at Bo vil gennemgå fire vine – en hvid og tre røde. Han vil fortælle hvordan man ser, dufter og smager på vinen. Der vil blive serveret lidt godt til maven, som vil supplere vinene, så vi også kan lære lidt om hvordan mad og vin matcher.

Mødested:
R-vinbar
Gammel Mønt 14,
1117 København K

Tid:
18.30

Pligter:
3 min. Morten H.

Breve:
Mads Gran Damgaard