Joachim B. Olsen

Joachim B. Olsen

”Det er en hån mod de millioner af mennesker verden over som sulter, at snakke om fattige i Danmark. I skulle skamme jer!! Jeg bliver så vred, når jeg hører venstrefløjen bruge den slags manipulerende retorik. Hvis der er mennesker i Danmark, der ikke har råd til at holde jul, så er det selvforskyldt.”

”Mænd er mere ambitiøse, og det afspejler lønnen”

Med udtalelser som disse omkring fattigdom og ligeløn har den tidligere EM, VM og OL medaljevinder i kuglestøder Joachim B. Olsen formået at markere sit skifte fra tidligere modtager af offentlig ydelse til hardcore liberalist. I dag optager Joachim B. Olsen en af ni plader i Folketinget for Liberal Alliance, hvor han er partiets integrations-, arbejdsmarkeds og sundhedsordfører.

RT66 Rødovre er stolte over at kunne invitere til foredrag med en af dansk politiks meste farverige og markante personligheder, hvor Joachim vil komme nærmere ind på Liberal Alliances værdier ”Frihed. Velstand. Vækst”, og samtidig fortælle om hvordan livet som politiker på Christiansborg er.

Hvad enten du lader dig provokere eller inspirere at Joachims udtalelser, så vil vi godt garantere for, at I får en super spændende aften uden de mange sædvanlige ”politiker svar”.

På gensyn d. 28. april
YiT
Morten Kokholm Hansen
Formand, RT66 Rødovre

Arrangementet finder sted hos PWC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup