Bliv medlem af RT66

Kære RT66-Aspirant

Vi vil gerne invitere dig med som ‘gæst’ til nogle udvalgte arrangementer i vores Round Table-klub, RT66 • Rødovre.

Vi har et klublokale i Rødovre, men de fleste af vore arrangementer finder sted på vore arbejdspladser eller hos virksomheder og foredragsholdere, som vi besøger i København og omegn.

Round Table (RT) er et netværk for unge forretningsfolk mellem 20-40 år med lyst til ‘professionelle venskaber’ og mod til at udfordre sig selv og hinanden gennem forskellige aktiviteter, foredrag og diskussioner i klub-regi.

RT er hverken politisk eller religiøs, men det er samtidig heller ikke en klub, man bare melder sig ind i. Man skal først inviteres og herefter godkendes til optagelse i den pågældende klub. Mange klubber opererer med et medlemsloft på 15-20 medlemmer for at sikre et stærkt fællesskab i klubben.

RT66 åbner nu for nye medlemmer og vil i den forbindelse gerne invitere dig som gæst, hvilket betyder at du fuldstændig uforpligtende kan komme med til tre af vore arrangementer, så du kan lære lidt mere om RT generelt og RT66 i særdeleshed – og ikke mindst lære de nuværende medlemmer at kende.

Generelt er der nogle faste punkter på dagsordenen til hvert møde og medlemmerne har nogle såkaldte ‘pligter’ fra møde til møde, hvilket kan være at fortælle om sin branche eller holde et 3 minutters indlæg om noget man har på hjerte.

Vores møder er som regel kombineret med et foredrag eller anden aktivitet.

Er du blevet nysgerrig og vil gerne høre mere om klubben og RT, så kontakt os her.